OBRAČUN PLATA I DRUGIH OPOREZOVANIH ISPLATA

Profesionalni obračun plata i drugih oporezivih isplata je ključan za uspešno vođenje poslovanja. Upravo to vam pruža knjigovodstvena agencija Mega Sip Office. Naša agencija je specijalizovana za pružanje kompletnih usluga obračuna i naknada zarada, osiguravajući da vaši zaposleni budu isplaćeni tačno i pravovremeno.

Naša usluga obračuna plata obuhvata širok spektar aspekata:

  • Obračun zarada za zaposlene i osnivače: Naš stručni tim pažljivo prati sve relevantne podatke, uključujući satnice, doprinose, poreze i ostale faktore, kako bi osigurao tačan obračun zarada za sve zaposlene u vašem preduzeću.

  • Kapitalna dobit, ugovori o delu, privremeni i povremeni poslovi i drugo: Bez obzira na vrstu isplate, mi smo tu da pružimo stručno i precizno obračunavanje i evidenciju svih relevantnih podataka u skladu sa zakonskim propisima.

  • Ostale naknade zarada: Uz obračun osnovnih zarada, naša agencija također se brine o obračunu i evidenciji ostalih naknada zarada, kao što su bolovanja, porodiljska bolovanja i slično. Osiguravamo da sva prava zaposlenih budu ispravno obračunata i isplaćena.

  • Ostala primanja zaposlenih: Regres, topli obrok, putni troškovi i drugi oblici primanja zaposlenih takođe su obuhvaćeni našom uslugom. Naš tim pažljivo prati sve relevantne propise i pruža tačan obračun i evidenciju svih primanja zaposlenih.

Kadrovi – Socijalno

Pored samog obračuna i evidencije zarada zaposlenih, Agencija za klijenta obavlja i kadrovske poslove:

  • ugovor o radu prilikom zapošljavanja radnika, ugovori o delu, ugovori o privremenim i povremenim poslovima, ugovori o dopunskom radu…
  • elektronske prijave i odjave zaposlenih, odgovornih lica i osnivača u PIO i Zdravstvenom fondu;
  • rešenja o godišnjim odmorima, potvrde o zaposlenju i visini plate…
  • upis primanja za preduzetnike u analitičku evidenciju Fonda PIO;
  • upis radnog staža zaposlenih u analitičku evidenciju Fonda PIO;
  • overa zdravstvenih knjižica.

Agencija vodi analitičko knjigovodstvo zarada, tj. elektronski dosije svakog zaposlenog, evidenciju o svim obračunima i isplatama, kao i sastavljanje M-4 i PPP obrazaca.

knjigovodja

Naša agencija Mega Sip Office ima bogato iskustvo u obračunu plata i oporezivih isplata, pridržavajući se najviših standarda tačnosti i preciznosti. Naš cilj je olakšati vam poslovne procese i osigurati da vaše zaposlene

Outsourcing obračuna zarada

-Naša agencija pruža specijalizovane usluge za outsourcing obračuna zarada oslobađajući vas administrativnog posla i osiguravajući vam tačnost i pravovremenost u obračunu zarada za vaše zaposlene. Obezbeđujemo potpuno tajnost u obradi obračuna zarada.

– Outsourcing proces obračuna zarada obuhvata: obračun plata i ostalih naknada zaposlenih skladno zakonskim propisima kao i praćenje promena tih propisa ; obračun plata i ostalih naknada prema unapred ugovorenim rokovima; godišnji obračun poreza na dohodak, pravovremenu izradu i dostavu potrebnih izveštaja nadležnim institucijama

Finansijski konsalting za startapove

– Naš tim finansijskih konsultanata specijalizovan je za rad sa startapima i razume izazove sa kojima se suočavaju mlade kompanije. Pružamo personalizovane strategije za upravljanje novčanim tokovima, prikupljanje finansijskih sredstava, analizu troškova i prihoda, kao i planiranje budžeta.

Scroll to Top